bijna naar huis? - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Pascal en Esther - WaarBenJij.nu bijna naar huis? - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Pascal en Esther - WaarBenJij.nu

bijna naar huis?

Blijf op de hoogte en volg Pascal en Esther

13 December 2013 | Nieuw Zeeland, Wellington

Beste allemaal,
Vandaag zou de laatste dag zijn dat ik hier zou werken, maar er zijn sinds twee weken nieuwe ontwikkelingen, we gaan volgend jaar voor nog zo'n 10 tot 11 maanden terug.
Redelijk onverwachts werd me gevraagd nog wat langer te blijven in een andere rol. De rol is erg uitdagend en spreekt erg aan en we hebben besloten dan nog graag een periode te blijven en hebben dit ook met werk in NL kunnen regelen. Vanaf vandaag is het zeker, aangezien we ook nieuwe visums hebben gekregen.
We maken ons wel op om over een weekje naar huis te gaan om de kerst en oud en nieuw in Nederland door te brengen. Hopelijk kunnen we met veel mensen afspreken in de komende periode, dus laat maar even per mail weten als je af wilt spreken. We kijken er naar uit iedereen weer even te zien en te spreken. Tot snel,
Pascal en Esther

• 13 December 2013 - 06:55

Abe:

Hallo luitjes, wat een nieuws!! Ik hoop dat het lukt om wat af te spreken!!

• 13 December 2013 - 08:08

Priscilla:

Hooiii Pascal en Esther!

Jeetje wat een nieuws inderdaad! Wel super gaaf zeg!
    Snap wel dat jullie daar nog een jaartje willen blijven ;-).
    Zou leuk zijn als ik ook weer daarheen kan komen :D.

Geniet even van het thuis zijn!

Hele fijne dagen!
    En heel veel succes en plezier weer voor het komende jaar!
    Maar dat gaat vast lukken daar.

Liefs Priscilla

• 13 December 2013 - 08:11

Ulrike:

Hallo jullie beiden,

Ik had deze geruchten op het werk al gehoord. Wat ontzettend leuk en zoals ik nu lees ook heel interessant en waarschijnlijk uitdagend. En natuurlijk nog meer tijd om de regio ver weg van Nl te ontdekken!!!! Heel veel plezier voor alles!
    En ik moet nog iets langer wachten je te zien en bij te klestsen. Maar dat komt ook goed.
    Goede reis naar huis.

Hartelijke groeten Ulrike

• 13 December 2013 - 09:38

Jolanda:

hai

ik had het ook al gehoord op werk, pascal zou gelijk weer gaan beginnen 24 december ( rare dag) , maar helaas
    Hij komt niet terug voor nog bijna een jaar
    Maar wat maakt het uit , geniet ervan , hij kan de voetbalclub weer een jaar trainen, zal men daar geweldig vinden
    Ik wens jullie fijne dagen in nld met je vrienden en familie
    Geniet ervan en een goed begin van 2014 toegewenst
    Dat het weer een topjaar mag worden voor jullie samen.

groetjes
    jol

• 13 December 2013 - 11:45

Bernadette:

Zat ik net te denken daar komen ze weer; is het meer van daar gaan ze weer! Geweldige kansen in dit leven altijd pakken! In ieder geval fijne dagen in Nederland, haal er uit wat er uit te halen. Ik zit met Kerst in Rome, maar je weet maar nooit wat er verder nog mogelijk is (het komende jaar?). Geniet en veel plezier,
    Bernadette

• 14 December 2013 - 17:30

Joke De Jong:

Ik zou jullie graag willen ontmoeten als jullie hier zijn. Ik zie jullie zeker 5 januari , maar als het kan, mss bij je vader zou ik iets langer met jullie spreken. Groetjes en tot spoedig